lauantai 19. heinäkuuta 2014

Kirppistelyä
Rekku Rescuella on ollut jo
useamman vuoden ajan kirpputori.
Tänä kesänä se on ollut Helsingin
Itäkeskuksessa Citymarketin
parkkipaikalla. Kirppari on auki
aina sunnuntaisin klo 9-14.


Minusta sunnuntaiaamut ovat nukkumista varten. Kokeneet kirpparikonkarit ovat kuitenkin kertoneet, että parhaat kaupat tehdään heti aamusta. Ei kun kello soimaan ja onnistunkin saapumaan paikalle varttia yli yhdeksän. Ilmeisesti asiakkaat ja myyjät eivät ole yhtään aamu-unisia. Parkkipaikalla on täysi vilske ja vilinä.Rekku Rescuen lippis erottuu hyvin väkijoukon keskeltä ja siellähän Anneli onkin pöydän takana myyntihommissa. Anneli on ollut Rekkujen kirppistouhussa mukana alusta lähtien. Olen ehtinyt olla paikalla vain hetken, mutta tässä ajassa jo monta "kantista" on käynyt moikkaamassa Annelia ja kertomassa kuulumisia. Sekä tietenkin katsastamassa, mitä uutta kirpparilla on tänään tarjolla.Kaikki Rekkujen myynnissä olevat tavarat on saatu lahjoituksina.Valikoima on erittäin laaja ja vaihtelee astioista olympialaisten maskotteihin. Tarjolla on myös kirjoja, CD-levyjä, astioita, leluja, koiratarvikkeita ja vaikkapa Pentikin varhaistuotantoa oleva kynttilänjalka. Anneli kertoo, että mieleenpainuvin kirppariesine vuosien varrelta on ollut pitkulainen teline, josta kukaan ei oikein tiennyt mikä se oli. Teline myytiin eteenpäin patongin pidikkeenä.


Jos shoppailun lomassa tulee nälkä, kirpparilla on kahvila. Mainitsemisen arvoisia ovat kahvilan tuoreet munkit. Ovat hyviä! (Annelin ja minun puolueeton kommentti)Rekkujen kirpparin tuotto menee Rekku Rescuen toiminnan tukemiseen. Sekä lahjoitukset että kirpparilla tehdyt ostokset tukevat eläinsuojelutyötä. Tervetuloa moikkaamaan rekkulaisia kirpparille taas ensi sunnuntaina klo 9-14 (säävaraus).1 kommentti:

  1. Hei, saano teille sinne tuoda hyvässä kunnossa olevia tavaroita myyntiin teille? Haluaisin auttaa ja tavaraa on liikaa...

    VastaaPoista