Esittelyt

 Yhdistyksestä lisää: www.rekkurescue.com

Moi kaikille! Täällä kirjoittelee Erja, Rekkuilija Hämeenlinnasta. Rekku Rescuessa toimin Viron kissavastaavana, kotihoitajana sekä muissa tehtävissä milloin missäkin. Kyläilen myös melko säännöllisesti Virossa löytöeläintarhoilla. Kotona minulla asustaa kolme chinchillaa ja Rekku Rescuen kautta meille muuttaneet kaksi ihanaa kollia, Aatu ja Arvi.

*****

Hei! Löysin Rekku Rescuen toiminnan 2005 ja siitä asti olen ollut aktiivisesti mukana sekä kissojen kotihoitajana että yhdistyksen hallituksessa ja minut löytääkin yleensä myös pääkaupunkiseudun tapahtumista yhdistyksen pöydän takaa. Aloittaessani yhdistyksessä toiminta oli huomattavasti pienimuotoisempaa kuin nykyään, joten päätimme järjestää kerran kuussa tapaamisia joihin ensikertalaisenkin olisi helppo tulla mukaan, nykyään maanantaimiitit joka kuun toinen maanantai kotonani Vantaan Hakunilassa ovat jo vuosia jatkunut perinne. Tällä hetkellä toimin kissojen kotihoitovastaavana ja kauttani onkin kulkenut uusiin koteihin tai alkukaranteenin jälkeen hoitopaikkoihin vuosien saatossa yli 400 kissaa sekä parikymmentä koiraa.

Minulla on kolme omaa kissaa Impi, Tigru ja Optikko sekä kolme koiraa Tsarli, Pyry ja Viva jotka asustavat luonani vuoroviikon. Olen pienestä tytöstä asti ollut eläinrakas ja nykyään kaiken kiireenkin keskellä pysähdyn monesti miettimään kuinka onnellinen olen kun olen löytänyt tällaisen ihanan harrastuksen ja sitä myötä myös paljon ihania ystäviä

*****


Heipparallaa, täällä sanailee vantaalainen kissanainen. Rekuissa toimin siis paljolti kissojen parissa, olen ollut mukana varaajana, kotihoitajana, tapahtumissa, loukutusprojekteissa, vapaaehtoisena klinikka-avustajana ja hallituksessa. Kotoa löytyy 5 omaa kissaa Nukka, Tiiti, Pii, Tiana ja Stitch, joista jälkimmäinen hoitaa silloin tällöin edustuskissan tehtäviä. Rekkuihin lähdin mukaan kun löysin sivuilta itselleni täydellisen nelijalkaisen perheenlisäyksen ja ennenkuin huomasinkaan, olin alkanut puuhastelemaan yhdistyksessä vähän kaikenlaista.

*****


Heippa, olen rekkulainen Turusta. Viron koiratarhoilla on tullut reissattua jo reilu kymmenisen vuotta sekä minut voi tavata tapahtumissa erityisesti Varsinais-Suomessa. Vuosien varrella kotona on ollut sekä kissa- että koirahoitolaisia ja perheestä löytyy tällä hetkellä kaksi omaa rescuekoiraa. Rekuissa toimin pääasiassa koiravaraajana, Tallinnan tarhan ja maahantuontiasioiden parissa. Toimin myös SEY:n eläinsuojeluneuvojana Varsinais-Suomen alueella.

 *****


Hei, Vantaalta käsin riipustelee ja rekkuilee tämäkin hullu kissatäti! Olen tykännyt kissoista jo ihan pienestä pitäen eikä viimeiseen 25 vuoteen olekaan kissatonta päivää perheessäni nähty.

Rekkuihin tutustuin, kun olin muuttamassa Oulusta pääkaupunkiseudulle. Ystäväni oli juuri aloittanut kissojen kotihoitajana ja sainkin olla tiiviisti mukana peräti kolmen pentueen hoidossa. Ystäväni mukana uskaltauduin myös maanantaimiitteihin, joissa lämmin, välitön ilmapiiri ja ihanat ihmiset sinetöivät kohtaloni tulevaisuuden vapaa-ajanviettosuunnitelmien suhteen.

Vuodessa lusikkaa onkin sitten tullut pistettyä jo useampaankin rekkusoppaan ja tällä hetkellä toimin kissavaraajana, kotihoitajana ja jokapaikanhöylänä. Kotihoitajana minua kiinnostavat erityisesti vähän aremmat tapaukset, joiden kesyttelemisessä korvaamattomana apuna toimivat omat rakkaat kissakuiskaajakissani Alli ja rekkukissa Super-Kyllikki.

P.S. Koiratkin on kyllä kamalan kivoja. Ja oravat. Ja puput. Ja hamsterit. Ja...


*****