tiistai 14. lokakuuta 2014

Koirakävelyllä Hämeenlinnassa


Univet Hattula Eläinsairaala järjesti yhteistyössä Tiiriön Musti & Mirri -liikkeen kanssa Hyväntekeväisyys koirakävelyn Hämeenlinnassa 11.10.2014. Univet lahjoitti jokaisesta koirakosta 10 € Rekku Rescuelle kodittomien koirien hyväksi!


Ilmoittautumassa mukaan kävelylle.

Saavuimme paikalle lauantaiaamuna ja kelikin oli juuri sopiva lenkkiä varten! Paikalle alkoi hiljalleen ilmaantua monenlaista hännänheiluttajaa. Myös kotia etsivä Naaskel saapui kotihoitaja-Paulan kanssa edustuskeikalle. Naaskel saikin paljon kehuja upeasta käytöksestään ja ulkonäöstään

Naaskel edustamassa kotihoitajansa kanssa.

Pihassa odottelu oli monelle koiralle kovin innostavaa ja iloisia haukahduksia kuului sieltä täältä! Kaikki koirat kuitenkin käyttäytyivät erittäin edustuskelpoisesti.

Lenkillelähtöä odotellessa.
Heti liikkeelle lähdettyämme alkoivat kaikki koirat keskittyä kävelylenkkiin ja haukahdukset loppuivat kuin seinään. Koko mahtava yli 50 hengen ja vielä useamman koiran porukka lähti reippaasti eteenpäin.

Liikkeellelähtö! 

Kaikkia osallistujia ei saanut millään mahtumaan samaan kuvaan!

Lenkkeilijöitä.

Loputon jono.

Pari vuotta sitten kodin saanut Liliana kävi myös tukemassa Rekkuja!

Lenkin päätteeksi oli tarjolla kahvia ja pientä purtavaa.

Kaikki osallistujat saivat vielä lopuksi Mustin & Mirrin lahjoittamat palkintopussit kotiinviemisiksi. Paikanpäällä oli myös Rekkujen myyntipiste sekä Mira lakkailemassa kynsiä. Tapahtuma oli erittäin onnistunut ja upea idea Univetilta! Myös järjestäjät olivat erittäin iloisia väkimäärästä ja alkoivat jo suunnitella mahdollista seuraavaa hyväntekeväisyystempausta! Kiitos järjestäjille sekä kaikille osanottajille mahtavasta päivästä!

Koirakoita oli mukana mahtavat 65, joten Univet lahjoittaa Rekku Rescuelle kodittomien koirien hyväksi 650 €! Kiitos Univet Hattula Eläinsairaala!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti