sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Bitiban kissanruokalähetys testauksessa

Rekku Rescue sai tilaisuuden tutustua bitiba.fi-verkkokaupan kissan- ja koiranruokatuotteisiin. Pari viikkoa sitten kahteen yhdistyksen kotihoitopaikkaan saapui herkullinen ruokalähetys. Tässä blogikirjoituksessa kotihoitaja kertoo neljän kissan testiryhmän arvion Purizon Adult Chicken & Fish -kuivaruuasta, Cosma mix -märkäruokalajitelmasta ja Cosma Snackies -makupaloista.


Haettuamme ruokalähetyksen kotiin teimme heti alkuun sen virheen, että jätimme laatikon hetkeksi lojumaan eteisen lattialle. Neljä kissaamme olivat haistaneet uuden ruoan tuoksun ja Houdineina murtautuneet laatikkoon ja repineet kuivaruokapussin auki. Eteisessä oli siis vastassa hyvin tyytyväisen näköisiä kissoja, mahat täynnä. Kuivaruoka on tehnyt todella hyvin kauppansa ja kissanruokakaapin oven avatessa syöksyy paikalle aina joku kissoista ruokapussin kimppuun.


Saimme myös märkäruokaa testattavaksi. Ruoka-aikaan kissat ovat kiehnänneet jaloissa ja pitäneet meteliä aivan kuin olisivat nälkäkuoleman partaalla. Ruoka on saanut porukan hiljaiseksi ja keittiöstä on kuulunut vain tasaisen tyytyväinen maiskutus.

Kaiken kaikkiaan testiruoat olivat suuri menestys ja kissamme ovat nauttineet niitä suurella mielihyvällä. Jopa nirsot kissamme ovat olleet hyvin tyytyväisiä.


Vieraskynäilijänä 
Rekku Rescuen 
vapaaehtoinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti