tiistai 16. kesäkuuta 2015

Vierailu Haapsalun ja Tallinnan löytöeläintarhoilla kesäkuussa 2015

Rekkujen aktiivi Roosa kävi toimittamassa Haapsalun yhteistyötarhalle kissaruokaa sekä leluja. Matkalla vierailtiin myös Haapsalun lähistöllä sijaitsevassa uudessa löytöeläintarhassa. Kotiin pääsi kaksi onnekasta koiraa Tallinnan tarhalta.

Haapsalun vanhalla tarhalla odottaa kotia kaksi aikuista uroskoiraa. Kissalassa riittää vilskettä, kissanpentuja on tällä hetkellä 15 kappaletta.

Aikuiset kissat ovat leikattu Rekku Rescuen lahjoittajien avustuksella. Kissoja sosiaalistetaan päivittäin, joten viime vierailuun verrattuna kissat olivat silmin nähden reippaampia. Hyvää kuntoa edesauttaa viikoittainen Nutriplus-annos. Kissojen karanteenihuoneen remontti on lähes valmis.

Länsi-Viron uudella tarhalla kotia odottaa yksi koira, Aadu. Kissatulokkaita tarhalle on reippaasti - sekä aikuisia että pentuja. Tarhalla on kolme huonetta kissa-asukkaille ja kaikki aikuiset kissat steriloidaan tai kastroidaan. Rekku Rescue kiittää tarhaa vierailumahdollisuudesta. Tilat ovat siistit ja henkilökunta ystävällistä.


Kotimatkalla poikettiin Tallinnan löytöeläintarhalla, jossa tällä hetkellä odottaa noin 50 koiraa omaa kotiaan. Kuvissa mm. ystävällinen Sofi-neiti, joka rakastaa kaikkia ihmisiä sekä koiria. Sofi on tavannut tarhalla lapsia, ja avoimen luonteesta ansioista sopii mainioisti myös lapsiperheeseen. Sofista voit lukea lisää täältä: http://rekkurescue.com/elain.php?id=6876

Kuvissa myös Vahur ja Myrsky -koirat, jotka matkasivat Suomeen ikiomiin uusiin koteihinsa.


1 kommentti:

  1. Ihanaa, että on hyvä paikka missä kodittomia hoidetaan, mutta toi kodittomien määrä vetää kyllä tosi hiljaiseksi :(

    VastaaPoista