perjantai 6. toukokuuta 2016

Rescue Run Turussa 16.4.


Huhtikuun puolivälissä juostiin Turussa eläinsuojelun hyväksi aurinkoisessa säässä. Tapahtumaan oli ilmoittautunut runsaasti sekä kaksi- että nelijalkaisia juoksijoita, ja muutama liittyi joukkoon vielä paikan päälläkin. Rekku Rescue oli mukana telttoineen myymässä kannatustuotteita ja arpoja. Sää suosi itse juoksua, mutta juoksun jälkeen huhtikuun epävakaisuus yllätti ja kenttä tyhjeni osallistujista.

Juoksulenkin pituus oli viisi kilometriä ja alkuverryttelyineen se sai kyllä juoksijoille hien pintaan! Me teltassa seisoskelleet emme ihan vastaavaa lämpöä kokeneet. Nopeimmat juoksivat reitin alle 20 minuuttiin, ja puolessa tunnissa kaikki olivat palanneet takaisin.

 

Haluamme kiittää erityisesti Turun AMK:n opiskelijoita, jotka järjestivät tapahtuman ja vastasivat tiedotuksesta sekä käytännön järjestelyistä. On hienoa, että he valitsivat kurssilleen kohteeksi eläinsuojelun ja juuri Rekku Rescuen. Näin he auttoivat meitä saamaan etenkin taas kissakesän kynnyksellä arvokasta taloudellista tukea ja näkyvyyttä yhdistyksellemme myös Varsinais-Suomessa.

Lisäksi kiitämme Marlia, jonka sponsorismoothieta riitti meillekin. Kiitos kaikille juoksijoille tuestanne! Kertyneellä 300 eurolla saadaan taas paljon laadukasta ruokaa ja matolääkettä lukuisille kesän aikana yhdistyksemme kautta kotia etsiville eläimille.







1 kommentti: