perjantai 6. helmikuuta 2015

zoolove by zooplus

zooplus on Euroopan suurin lemmikkitarvikkeita myyvä verkkokauppa, joka toimii Suomen lisäksi yli kahdessakymmenessä muussa maassa. zooplussan uusi hyväntekeväisyysohjelma, zoolove by zooplus, on saavuttanut Saksan kaupoissa suursuosion. Ohjelman konsepti on hyvin yksinkertainen - zooplus valitsee paikallisen eläinten hyväntekeväisyyskohteen, jolle lahjoitetaan kymmenen prosenttia kaikkien zoolove-tuotteiden myyntihinnasta.

zooplus tuo nyt zoolove-kampanjan myös Suomeen ja ensimmäiseksi hyväntekeväisyyskohteeksi valikoitui REKKU RESCUE RY! Kampanja kestää helmikuun alusta kesäkuun 2015 loppuun asti. Rekku Rescue saa lahjoituksena 10% kaikkien kampanja-aikana myytyjen zoolove-tuotteiden liikevaihdosta. Kertyneet lahjoitukset Rekku Rescue ry tulee käyttämään yhdistyksen kodittomien eläinten eläinlääkäri- ja hoitokuluihin.


zoolove-tuotteisiin kuuluu herkkuja sekä märkäruokia kissoille ja koirille. Lisäksi tuotesarjaan kuuluu lukuisa määrä erilaisia kissojen ja koirien tarvikkeita ja varusteita.

zoolove-hyväntekeväisyystuotteita voit ostaa täältä: http://www.zooplus.fi/content/zoolove

Ostaessasi zoolove-tuotteita et pelkästään hemmottele omaa lemmikkiäsi, vaan autat samalla myös huonommassa asemassa olevia eläimiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti